Material

Cevi so izdelane iz polietilena visoke gostote (PE), ki ga odlikujejo zelo dobre mehanske in kemijske lastnosti, je okolju izredno prijazen material in je v sedanjem času nenehnega iskanja ekonomičnih in dolgotrajnih rešitev na področju zaščite kablov praktično nenadomestljiv. 

Cevi so izdelane iz PE-HD surovine z naslednjimi karakteristikami: 

Gostota > 0,947 g/cm3
indeks taline MFI 190/5 0,4 - 1,3 g/10 min
modul elastičnosti >=800 N/mm2

PE cevi za zaščito optičnih in RTV vodnikov

Cevi so izdelane v skladu z STS-06/051 in zadovoljujejo tudi Tehničnim predpisom in navodilom Telekoma Slovenije za uporabo telekomunikacijske opreme in materialov v omrežju. 

Za identifikacijo namembnosti PE cevi uporabljamo barvne označevalne črte. Označevalne črte so izdelane po posebnem postopku koekstruzije, tako da ostane označba trajna. Telekom Slovenije zahteva za označevanje PE cevi malega premera oranžno barvo. Druge barve za označevanje cevi niso izključene iz proizvodnega programa in so odvisne od želje naročnika.


PE cevi za zaščito optičnih in RTV vodnikov. 

Standardi:

- STS-06/051

Cevi za ulično kanalizacijo PVC UK

Več

Cevi za ulično kanalizacijo STIKAN

Več

Cevi za drenažo

Več

Cevi za kabelsko kanalizacijo Stigmaflex EL/TK

Več

Cevi za kabelsko kanalizacijo PVC EL/TK

Več

Cevi za zaščito optičnih in RTV vodnikov

Več
X

OBVESTILO!

Spoštovane stranke, cenjeni poslovni partnerji!

Obveščamo Vas, da je znamka Stigmaflex ponovno zaščitena pri Patentni pisarni.

To pomeni, da se lahko naziv Stigmaflex uporablja izključno samo za naše produkte. V kolikor bomo opazili, da se ime uporablja za cevi drugih proizvajalcev (s tem se je skozi leta storila ogromna škoda imenu – predvsem zaradi vprašljivosti kvalitete ponujenih cevi) bomo ponudnike o tem obvestili in vljudno prosili, naj prenehajo uporabljati ta naziv. V kolikor se naše prošnje ne bo upoštevalo, bomo primorani kršitelje pravno preganjati.

Hvala za zaupanje!

Lep pozdrav,

Stigma – cevni sistemi d.o.o.

Milan Gorenc, prokurist