Transport in skladiščenje

Polnostenske PE cevi so odporne na obrabo in udarce, omogočajo nezahtevne postopke transporta in skladiščenja, ter praktično ne potrebujejo zaščitnih ukrepov. Cevi so tudi pri nizkih temperaturah (pod 0°C) še vedno dovolj žilave in odporne na udarce. Kljub vsemu pa je zahtevano razumno ravnanje s cevmi. 

Cevi dobavljamo v standardnih dolžinah ali v dolžinah po želji naročnika. Polnostenske PE cevi se na željo naročnika dobavi na jeklenih kabelskih kolutih. Notranji premer koluta znaša 1250 mm. Cevi so obojestransko zaprte z zaščitnimi kapami. Vsak dobavljeni kolut je opremljen z etiketo s podatki (ime proizvajalca, dolžina cevi v metrih, tip in dimenzija cevi, datum proizvodnje). 

Kolute lahko zlagamo vertikalno ali horizontalno pod pogojem, da ne pride do deformacije cevi.

PE cevi za zaščito optičnih in RTV vodnikov. 

Standardi:

- STS-06/051

Cevi za ulično kanalizacijo PVC UK

Več

Cevi za ulično kanalizacijo STIKAN

Več

Cevi za drenažo

Več

Cevi za kabelsko kanalizacijo Stigmaflex EL/TK

Več

Cevi za kabelsko kanalizacijo PVC EL/TK

Več

Cevi za zaščito optičnih in RTV vodnikov

Več
X

OBVESTILO!

Spoštovane stranke, cenjeni poslovni partnerji!

Obveščamo Vas, da je znamka Stigmaflex ponovno zaščitena pri Patentni pisarni.

To pomeni, da se lahko naziv Stigmaflex uporablja izključno samo za naše produkte. V kolikor bomo opazili, da se ime uporablja za cevi drugih proizvajalcev (s tem se je skozi leta storila ogromna škoda imenu – predvsem zaradi vprašljivosti kvalitete ponujenih cevi) bomo ponudnike o tem obvestili in vljudno prosili, naj prenehajo uporabljati ta naziv. V kolikor se naše prošnje ne bo upoštevalo, bomo primorani kršitelje pravno preganjati.

Hvala za zaupanje!

Lep pozdrav,

Stigma – cevni sistemi d.o.o.

Milan Gorenc, prokurist